♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, April 5, 2016

Karnival KRT

Ahad lepas kami ke Karnival KRT di Selayang. nak bawak ayna utk wakil tabika utk pertandingan mewarna. hehehe.. nak gelak rasa bila cikgu dia whatsapp mintak ayna ke pertandingan mewarna. tp kami kena antar sana la.

awal pagi kami dah bangun. dah sampai sana awal pulak. booth pun byk lom bukak. ni buat kat kawasan apartment tp kira okla sbb senang parking. gerai makanan pun byk.



ayna dan kawan-kawan
untuk tabika dia adalah dalam 5 ke 6 orang wakil





kakak echa pun join jugak contest mewarna utk pertandingan terbuka 
yg adik sian takleh join


masa sejam je dorg bagi
padahal byk nak kena kaler tu
mmg tak sempat siap kalau mamanya tak jerit-jerit
parents takleh dok sama ngan anak
ayna dgn cikgu dia la
kakak echa pulak puyela bersungguh-sungguh kaler 
tgk jam lagi 10 minit je dia x abis kaler lagi
tensen dia sbb mamanya asyik kacau je
stress.. haha..


bosan takleh kaler
dia pau topeng ni

panas berbahang yg amat buat kami stay situ sampai kol 12.00 je.
tak menang pun dapat saguhati kira okla
masuk pun suka-suka je kan. 

seronok jugak sesekali join aktiviti gini
sambil tu belajar sbb plan nak buat jugak kat kawasan umah kami
encik husband org kuat KRT area umah kami
abis dia taye orang-orang situ.. hehehe.

 





2 comments:

Nafira usof said...

hehehehe.. comel tengok anak2 kecik joint pertandingan kan. dorang gaya dorang lain. mewarna sambil main2. mak2 lah kena bg semangat. hahahaha

May said...

Nice children activities here...