♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, April 5, 2016

Bulan birthday kami sama

20 mac genap ku 33 tahun menghirup udara bernafas di dunia. Alhamdulillah bahagia dengan 3 orang anak yg masih kecil.

birthday ayna 16 mac.ingat nak celebrate skali dgn papanya 28 mac. tp dia dah tak sabar nak potong kek. selagi tak tiup lilin, tak potong kek, birthday dia lom abis lagi. awal-awal dah request nak kek ada patung. nak buat sendiri je tp dah last minute gini mmg beli jela. biasa kek camni kena order awal, tp kami jumpa kedai kek yg best. bakery Hidayah kat Taman Harmonis. banyak nya cantik-cantik. ada saiz kecil sampai la besar. kek patung camni dari saiz kecil sampai la ke besar. kek pun sedap. pasni kalau kes last minute camni, mmg kami terjah je sana.

HAPPY BIRTHDAY TO US!!!


 






si boboy tu plg over macam birthday dia je
ayna nak celebrate umah tok wan dia sbb ramai cousin kecik dia

happy je muka tu
happy sbb dapat buat mereka happy







No comments: