♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, April 5, 2016

Karnival KRT

Ahad lepas kami ke Karnival KRT di Selayang. nak bawak ayna utk wakil tabika utk pertandingan mewarna. hehehe.. nak gelak rasa bila cikgu dia whatsapp mintak ayna ke pertandingan mewarna. tp kami kena antar sana la.

awal pagi kami dah bangun. dah sampai sana awal pulak. booth pun byk lom bukak. ni buat kat kawasan apartment tp kira okla sbb senang parking. gerai makanan pun byk.



ayna dan kawan-kawan
untuk tabika dia adalah dalam 5 ke 6 orang wakil





kakak echa pun join jugak contest mewarna utk pertandingan terbuka 
yg adik sian takleh join


masa sejam je dorg bagi
padahal byk nak kena kaler tu
mmg tak sempat siap kalau mamanya tak jerit-jerit
parents takleh dok sama ngan anak
ayna dgn cikgu dia la
kakak echa pulak puyela bersungguh-sungguh kaler 
tgk jam lagi 10 minit je dia x abis kaler lagi
tensen dia sbb mamanya asyik kacau je
stress.. haha..


bosan takleh kaler
dia pau topeng ni

panas berbahang yg amat buat kami stay situ sampai kol 12.00 je.
tak menang pun dapat saguhati kira okla
masuk pun suka-suka je kan. 

seronok jugak sesekali join aktiviti gini
sambil tu belajar sbb plan nak buat jugak kat kawasan umah kami
encik husband org kuat KRT area umah kami
abis dia taye orang-orang situ.. hehehe.

 





Bulan birthday kami sama

20 mac genap ku 33 tahun menghirup udara bernafas di dunia. Alhamdulillah bahagia dengan 3 orang anak yg masih kecil.

birthday ayna 16 mac.ingat nak celebrate skali dgn papanya 28 mac. tp dia dah tak sabar nak potong kek. selagi tak tiup lilin, tak potong kek, birthday dia lom abis lagi. awal-awal dah request nak kek ada patung. nak buat sendiri je tp dah last minute gini mmg beli jela. biasa kek camni kena order awal, tp kami jumpa kedai kek yg best. bakery Hidayah kat Taman Harmonis. banyak nya cantik-cantik. ada saiz kecil sampai la besar. kek patung camni dari saiz kecil sampai la ke besar. kek pun sedap. pasni kalau kes last minute camni, mmg kami terjah je sana.

HAPPY BIRTHDAY TO US!!!


 






si boboy tu plg over macam birthday dia je
ayna nak celebrate umah tok wan dia sbb ramai cousin kecik dia

happy je muka tu
happy sbb dapat buat mereka happy