♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, March 1, 2016

Mac Yang Indah dan Daftar Sekolah Ayna 2018

Assalamualaikum Mac 2016.

nape kejap sgt dah Mac ni.........
 

bulan Mac mmg ditunggu-tunggu sebenarnya pun. sbb bulan ni istimewa. tarikh birthdayku, birthday abah, birthday hubby dan birthday ayna. anniversary kami pun bulan ni jugak. anniversary dalam gomen pun bulan ni jugak. hehe. sweet sgt bulan mac ni utk diri ini.

tapi, tak leh nak celebrate sgt sbb tak cukup bajet. huhuhu. 

semalam baru melabur duit gaji kat jpj dan insurance kete.  insurance kete utk perodua alza RM577.00. road tax setahun RM90.00. alhamdulillah, NCD kete dulu dpt cover separuh. kalau tak mau dkt seribu lebih jugak tu. dah alang-alang kat jpa renew lesen kete. lebur duit lagi. uwaaa.....

cuti sekolah lagi 2 minggu. tak abis-abis survei nak jalan sana sini. mana nak rompak duit ni??????

pening kepala makin menjadi-jadi. cuaca panas sgt kan. batuk dah seminggu tak baik. sebotol ubat batuk abis tp batuk makin menggila. selesema dah kurang sikit.

hemm...

busy skit banyak keje kena buat tp sempat curik time daftar online sekolah untuk ayna utk tahun 2018. semangat buat awal-awal. padahal taknak terima kenyataan ayna dah nak sekolah betul2 ni.

tp macam byk benda je kena improve lagi sistem ni.

ni utk sekolah di selangor dan putrajaya saja. 

leh daftar kat sini :  https://public.moe.gov.my/




pas daftar kena pegi sekolah pulak.

okla. tu je nak bebel utk arini.sambung blk keje........



1 comment:

Nafira usof said...

waahhhh.. banyaknye tarikh2 penting bulan march. zura pon bulan march jugak. hehehe

semoga cepat sembuh Ayu.. kalo batuk, paksa minum air masak byk2. InsyaAllah.. cepat baik batuk tuh.