♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, February 19, 2016

Enjoy Retreat @ Desaru Part 2

Pagi kedua, semangat bangun awal pagi. sbb tido yg awal dan lena. timi begini la peluang nak rehatkan badan.. kuak lentang atas katil.. kat umah si kecik aqil masih lagi tido dgn mamanya. kenala mamanya tido sopan je. pulak tu masih menyusu badan.. ngeeee.... nanti-nanti la slow-slow nak pisahkan susu badan. insyaallah.. mudah-mudahan dipermudahkan. anak laki yg sorg ni keras skit.




veiw dari balkoni
cantiknya...
kalau anak-anak tu dah tak sabar-sabar nak terjun kolam

ni kawan-kawan baik di opis
cawangan HR 
muah korang

bengkel SKT pun bermula
dah tau pun SKT memasing sbb sama je tiap tahun
nak kemas kini kasi cun-cun 


deko-deko kejap untuk program dinner malam tu
best gak main deko-deko
kalau thn lepas kami ada masa nak pk pasal deko
kami banyak DIY je. jimat bajet... sian... 
tahun lepas tema hawaiaan, sampai gambar buah kelapa pun kami print dan gunting utk wat photobooth
kali ni utk tema Glam Rock tak sempat nak prepare apa-apa dari KL
sempat beli baper barang je
mcm biasa, tugas-tugas deko ni kami geng HR yg kena buat
tukang beli barang pulak aku la tu .. haih...

comel pulak deko kat dinding tu kan
macam dinner sekolah la pulak
tapi, cantik jugakkan DIY



bestnya lepak2 kat pantai camni dgn geng2 kesayangan
petangnya ada aktiviti pantai
sukaneka ikut kumpulan pastu main bola tampar



ni aktiviti petang ari pertama
sukaneka lawan antara kumpulan 
 

yg ni first time main bola tampar
sesungguhnya ku tak reti nak menampar bola
malu nak lompat dpn laki-laki 
  doa je jgn la bola tuju kat aku.. kehkeh
angin bayu laut kuat giler
bola pun melayang-layang 

okeh
balik bilik siap-siap utk program dinner pulak
Dinner tema Glam Rock
seriyes taktau nak pakai baju apa
nak beli baju kulit cam tak berbaloi je sbb nak pakai sekali jek
nak sewa lom gaji lagi
sudahnya pakai la apa yang ada
tshirt pakai hubby puye
ada la sytle rock skit pastu ada blink-blink pulak
baju besar tp takpe, kasi pin jek. heheh
 
 

cantik x backdrop DIY ktorg? haha.. walaupun macam budak sekolah puye jamuan tp cantik jugak kan... 


eehhh nampak sama.. tp bukan dia..
YUNA...
bukanla.. kita YUNI... 



wah.. rock tak?
ni rock muslimah la kan..  


menu dinner malam tu





ewahh...

ada persembahan kumpulan malam tu
tema rock tp kena wat persembahan ada yg kena menari kpop, rap, dikir barat dan boria



ni gambar nak balik dah
tu jela kisah kat desaru
enjoy sgt dgn opismate yg best dan sporting




No comments: