♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, January 7, 2016

8th Birthday KaKaK echa

Celebrate birthday kakak Echa ke-8 tahun. Simple-simple je celebrate pun. Maknya nak buatkan kek pun xsempat sbb balik umah lewat malam. dah penat. beli jela tp dia request nak kek buah. belikan pizza dan kek dah cukup. dia nak celebrate kat umah neneknya sbb nenek dan atok jaga. sweet sgt nih..




tu dia lilin 8 batang
bagi puas tiup lilin
lama lagi nak tunggu tiup lilin tu
ujung tahun baru dapat tiup



adik-adik pun suka main tiup-tiup lilin ni




2 comments:

- dieyana - said...

hepi besday kakak, jadi anak yang solehah ya!

LYAfrina said...

happy belated birth kakak..