♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, September 28, 2015

Tahniah dapat ke UK

Berkat kegigihan dan usaha yang bersungguh-sungguh, dapat juga anak sedaraku menjejakkan kaki ke tanah United Kingdom. Tahniah abang Zainal dapat belajar engineering di University of Manchester. Dapat tajaan JPA. mmg bukan perkara mudah. Kami semua bangga sangat.

Tak dapat antar sampai UK. kami antar sampai airport je.

Flight pun last minute dapat tau dan kebetulan sume cuti Hari Malaysia. ramai-ramai kami lepak di airport sampai la abang zainal dah boarding kol 10 malam. kol 11.30 malam camtu dah berlepas. huhuhu... mmg sedih sbb tak dapat jumpa 4 tahun tu. insyallah ada rezeki, dapatla abang zainal balik kalau cuti. nak ke sana pun telan air liur tgk tambang kapal terbang mahal bebenar. hehe.


aqil dan abang sepupu
kalau 4 tahun baru balik tu, aqil dah sekolah tadika

nak jadikkan idola la
moga aqil dapat jadik cam abang tau  


gambar bersama mama tercinta
bawah tu dgn atok dan wan
belah kanan tu dgn pakcik2 sedara yang sado.. huhu


sakit rahang abang zainal asyik senyum sengih je
ramai betul peminat nak bergambar









time nak masuk gate boarding
dah macam cikgu salam anak-anak murid dah ni.. hehe

moga jadi inspirasi buat adik-adik sepupu yang lain



terujanya tgk
haihhh.... dapat tgk gambar pun jadik la.

skrg jauh terasa dekat dgn ada whasapp dll...

 moga dia berjaya mencapai cita-cita dan berjasa kepada family.

love u..

 :)



3 comments:

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Nafira usof said...

Tahniah buat anak sedaranye.. mudah2an anak2 kita pon dpt jejak kaki kesana.. tapi sedih plak nak lepaskan.. hahahahaha *MakTerlebihEmo

pstt.. xde peluang sgt nak update citer kt rumah. laptop pon keybord dia x cukup huruf. hahahaha

Bunda_nora said...

Tahniah..
Salam ukhuwah dari BUNDA ...