♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, September 28, 2015

Omega Nestle World Heart Day 2015

Kejadian semalam semasa jerebu teruk.

Walaupun jerebu sgt teruk tp tak tunda, maka kami pun join. dah bayar, lama tunggu 27 sept 2015 tau nak join aktiviti ni.

Penganjur dah bgtau awal-awal ni option kpd semua terpulang sama ada nak join atau tak. walaupun jerebu, tp tetap ramai yg dtg. meriah sgt.

Larian di dbkl yg kami nak join patutnya 2 minggu lepas pun postponed. huhu.

Nak bawak anak-anak sbb jalan kaki je, tp sbb cuaca jerebu teruk sgt, tak jadik bawak.

jalan kaki tapi kami berlari sbb nak cepat sampai nak amik goodies bag. hehehe...

layan gambar jela..







senam robik dan zumba sampai tercungap-cungap tahap nafas
best sgt zumba!





pandangan yg kabur



ada beberapa halangan
lompat tayar, balancing board.. senang je pun. kehkeh


serbu YB KJ...


2 comments:

Nafira usof said...

Merahnyeeee.. nampak meriah jer walaupon jerebu.
mungkin sbb ade YB KJ kot.. hehehehe
jeles tengok gambar ngan YB tuh..:P

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Cantiks serba serbi merah..kalau tak jerebu mestii lagi best kannn..