♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, August 28, 2015

Raptai Hari Kemerdekaan 2015 #sehatisejiwa

Best..best.. apa ntah yg bestnya..

yela dapat tgk raptai Hari Kemerdekaan tahun ni. dapat tgk raptai pun jadik la. nak tgk yg live puye 31hb tak dapat sbb ada hal keluarga.  aik.. semangat merdeka sungguh ni. dpn mata kita tgk jela. bkn kena bayar pun. hahaks.. opis kat situ. sgt amik kesempatan kan. 

baru rasa bestnya opis di tgh bandaraya. tapi......... skali ada event kat dataran merdeka ni mmg haru gak. jem sbb jalan tutup. 


sampai bawah opis disambut oleh si badan tegap dan sasa ni
bestnya kalau kakak echa dan ayna ada ni
kalau cuti sekolah mmg dah bawa dorg  



wah.. ingat kat anak-anak time ni
bestnya kalau dorang ada


tgk dari tepi jalan je
kalau hari betul rasa tak dapat berdiri betul kat dpn ni
sure ramai sgt org





fuh..fuh... respek!!





 fuyooo..


 part ni plg best lintas hormat pesawat
berderau tgk dia main-main pusingkan badan
tgh terbang sama-sama leh pulak rapat-rapat terbang 


dah penat berdiri kat bawah kita naik opis pulak
sambung tgk dari atas 




kol 10 pagi dah abis raptai
rasa nak join penari-penari kat bawah tu 
kata #sehatisejiwa

tgh pikir nak jalan ke mana cuti 3 ari ni. abang dan sil ajak mandi manda di gold coast morib ahad ni join dorg. hmmmmmmmmmmm..... pikir panjang dulu..............  dah takde sistem main booking, terjah hotel mana-mana. bajet tak cukup. masih dalam proses menabung lagi. uoll mesti dah plan nak ke mana-mana kan. kalau korg upload kat blog korg kita taknak baca. jeles!!! hehehe.



4 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

Salam. Wah meriahnya!

Selamat hari merdeka!

beat said...

dari jabatan mana?

adianiez AIDA said...

best nyer...
salam merdeka dari aida :)
aida tgk perbarisan di melaka saje.

norhidana miswan said...

bestnya... tgk raptai pun dh best... ni kan pulak yg real