♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, August 28, 2015

Raptai Hari Kemerdekaan 2015 #sehatisejiwa

Best..best.. apa ntah yg bestnya..

yela dapat tgk raptai Hari Kemerdekaan tahun ni. dapat tgk raptai pun jadik la. nak tgk yg live puye 31hb tak dapat sbb ada hal keluarga.  aik.. semangat merdeka sungguh ni. dpn mata kita tgk jela. bkn kena bayar pun. hahaks.. opis kat situ. sgt amik kesempatan kan. 

baru rasa bestnya opis di tgh bandaraya. tapi......... skali ada event kat dataran merdeka ni mmg haru gak. jem sbb jalan tutup. 


sampai bawah opis disambut oleh si badan tegap dan sasa ni
bestnya kalau kakak echa dan ayna ada ni
kalau cuti sekolah mmg dah bawa dorg  



wah.. ingat kat anak-anak time ni
bestnya kalau dorang ada


tgk dari tepi jalan je
kalau hari betul rasa tak dapat berdiri betul kat dpn ni
sure ramai sgt org





fuh..fuh... respek!!





 fuyooo..


 part ni plg best lintas hormat pesawat
berderau tgk dia main-main pusingkan badan
tgh terbang sama-sama leh pulak rapat-rapat terbang 


dah penat berdiri kat bawah kita naik opis pulak
sambung tgk dari atas 




kol 10 pagi dah abis raptai
rasa nak join penari-penari kat bawah tu 
kata #sehatisejiwa

tgh pikir nak jalan ke mana cuti 3 ari ni. abang dan sil ajak mandi manda di gold coast morib ahad ni join dorg. hmmmmmmmmmmm..... pikir panjang dulu..............  dah takde sistem main booking, terjah hotel mana-mana. bajet tak cukup. masih dalam proses menabung lagi. uoll mesti dah plan nak ke mana-mana kan. kalau korg upload kat blog korg kita taknak baca. jeles!!! hehehe.



Thursday, August 20, 2015

Ku kembali..

Raya dah abis woi.. satu citer pasal raya pun takde. mabuk lemang dan rendang makan byk sgt gini la jadinya. time rehat je tengahari membuta.. tido.. bangun sambung wat keje balik.

sebenarnya serba salah. lately ni macam-macam org post kat fb jgn share tula share nila. so, jadik skema jap. menyepikan diri dalam menulis apa-apa kat sini. sekali lama tul ku menghilang. kehkeh. 



apa yg ku buat kalau ada share status boleh buat jeles ke apa kan.. ku sgt sensitif sebenarnya tau nampak je cam kuat, xkisah.. (ye la tu)............ senang je. unfollow jela. unfriend cam kejam pulak.

susah nak jaga hari semua orang kan..