♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, January 13, 2015

Selamat bersekolah kakak Echa

Semalam penuh page fb, istagram, pasal anto anak sekolah. termasuk la kiter jugak. huhu. nak jugakla upload gambar. alhamdulillah kakak Echa tahun ni dah darjah 2. dah jadik kakak senior. tp hati ni tetap debar jugak time antar tu. time menunggu dia masuk kelas. bukan risau dia nangis ke apa. elok je dia dok dengan kengkawan kelas dia. kelas tahun 2 pun sama jugak kengkawan dia. tak tukar kelas pun. ntahla rasa debar je hati. banyak nau pikir kot kan.


pandai dia salam guru besar dulu
alahai anak mama dah besar.. sob.. sob...


si ayna pun sibuk nak follow mama n papa antar kakak echa
dia yg siap lebih
nak lawa-lawa bagai


eksyen dah darjah 2
dah tau selok belok sekolah
siap cakap lagi kalau kakak sampai awal kat sekolah, kakak round2 lu
okla kakak
moga kakak dapat terima apa yg cikgu ajar
yela dapat cikgu cun melecun kan.. kehkeh..