♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, December 23, 2014

Layan teater pulak

Teater Takhta 3 Ratu dah abis pun. Berkesempatan tengok teater Takhta 3 Ratu lakonan awie, erra fazira, izreen, azri iskandar, abangku Remi Ishak, Soo Win Ci dan ramai lagi la. Ni kali kedua kiter tgk teater. Hubby pulak yg ni first time. Kakak echa pun angkut sama bawak tgk teater. Ingatkan dia bosan tapi rupanya dia happy sgt. teruja sbb dia kenal pelakon-pelakon kat atas pentas yang paling dia kenal mestila awie sbb citer hantu kak limah, erra pulak dia kenal pasal Primadona, Izreen pulak pasal citer Kerana Terpaksa Ku Relakan. suka tgk dia happy pandang kiri kanan terjenguk-jenguk kepala sbb tak nampak depan. sian... 

Mamanya pulak terkebil-kebil nak terangkan biji mata bila abg remi ishak keluar. gosok2 mata ni sbb leh lak lupa nak bawak spek mata.







Abis dekat kol 12 tgh malam. pengalaman yang best dan bermakna sekali buat kami. Happy hour..


No comments: