♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, October 29, 2014

Aquaria KLCC

Lamanya ku menyepi. sibuk benar nampaknya atau takde mood nak menaip pun ada jugak. takde idea pun ada jugak.

cuti deepavali lepas, cam biasa tiap kali cuti umum ke cuti weekend mesti kami laki bini dah bincang nak gi mana. sbb cuti 1 ari je kiter kuar jenjalan dekat2 je. ingat nak bawak anak-anak jalan kat farm in the city seri kembangan tapi risau ujan. kiter jalan dalam bangunan jela. okeh... bawak anak-anak gi aquaria klcc la. walaupun dah penah pegi, tapi ayna dgn aqil tak penah lagi bawak dorg ke sana.

tiket aquaria utk dewasa RM38. utk kanak-kanak umur 3 tahun - 12 tahun harga RM28.00.

sampai sana kol 1.30 petang. ramainya yang beratur. tp tak beratur lama pun sbb banyak je kaunter.

comey anak mama ni
dia nak jugak pakai tudung










aqil seronok je dapat bebas jalan dalam tu


ni kali kedua kakak echa datang sini
first time kakak echa kecik lagi
takut benar dgn ikan besar-besar


macam real je kat air terjun kan...


terujanya tgk ikan besar-besar



aqil takut-takut berani






dalam tunnel yang ada ikan pari, ikan jerung
seronoknya tgk






sejam je dalam tu
cam tak puas pulak


ayna nak ni, tp mmg takde nya nak kasi beli
bear-bear kat umah anak patung sume kat umah rasa tunggu time je nak dihapuskan. huhu..


bawak jalan-jalan kat taman klcc




alololo... suweet je nengok biler si kakak pimpin tangan adik
aqil kalau nak berjalan takat ni mmg dia nak pimpin tangan
tp boleh sebelah tangan je
kalau mama dgn kakak ayna dia lebih prefer kakak ayna

kakak ayna pun leh la diharap
kalau agak2 adik dia melencong skit mula la dia kata haippppppp
hehehe..




kakak echa dgn mama yang gebus
oh my.. nape badan saya sgt "kurus" ni



 bagi dorg main kat playground jap, kol 4 ptg balik umah. bantai tido puas-puas.





2 comments:

lia said...

x dpt lg merasa p cni, InsyaAllah one day ;)

Nafira usof said...

Sonoknye dpt bawak anak2 pergi sana jugak.. mesti dorang teruja tengok ikan yg banyak tu kan.

Comelnye kakak Ayna ngan Aqil tuh.. 2 2 nak sama tinggi jer. kiutttt!