♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, August 4, 2014

Raya-Raya Aidilfitri 2014

Hari ni dah 8 syawal. dah mula start bekerja. mmg takde mood langsung. baru la sempat tepek gambar raya. gambar raya kami pada 1 syawal. tahun ni beraya dgn familyku dulu. raya kedua baru raya dgn family belah hubby di johor. raya pertama pun still dpt jumpa mak abah hubby sbb raya kedua baru dorg pun balik johor. raya pertama dah datang beraya umah mak dan abah kiter. alhamdulillah, syukur raya ni dapat beraya bersama-sama insan-insan tersayang.

tema raya kami warna dusty pink atau pink belacan. hehe.




mood si kecik sgt baik time ni sbb baru bangun tido dan kenyang
so, gambar pun ok jela
nanti kang amik gambar ramai-ramai  dia dah start meragam 


susah tul nak amik gambar budak kecik tu 
takleh dok diam.. haih...


the pinky


sebelum bergambar makan dulu
cam kekok lak pepagi dah melantak makanan
makan bebanyak sampai penuh perut 
kalau xpose pun makan sikit je kena sorok2 pulak tu. heheh


gambar raya keluarga kami


tahun ni ada dua org je adik-beradik yg takde di pagi raya iaitu abang no 3 dan adik
tu pun dah meriah sgt


team gegurl



sesi bermaafan dgn ayah dan bonda
dan collect duit raya


sempat gak snap gambar kami
pikir dulu nak mintak maaf pasal apa.. hihi
 

sweet sgt kan.. hihi
 

family hubby datang beraya



anak-anak dgn untie2 dorg yg cute miut la hai


dgn si kecik yg tgh dok diam apalagi cepat2 amik gambar


anak beranak berbaju melayu
view tak cantik sbb si kecik tu leh dok diam kat situ jek sbb nak pegang paip air puye pasal


aysha dan ayna dan kak fatin sepupu dorg
dah besar kak fatin ni dah 22 tahun dah dia
dgn makcik dia ni dah cam kawan gitu


dgn kak long kiter
jarang jumpa tp kami sgt rapat


suka anak-anak dapat jumpa sepupu2 dorg

lepas amik gambar kami semua beraya ke puchong umah makcik belah ayah
tempat wajib setiap tahun



3 comments:

LYAfrina said...

salam aidilfitri..
maaf zahir n batin

semuanya muka ceria

Sweetmama said...

Alhamdullillah, srnok berkumpul..

Selamat hari raya ayu..

pinky sweet je semua..

jaja_NorLiza said...

senyum2 sendiri tgk gambar raya ni! sangat meriah!