♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, May 22, 2014

entry macam-macam

takde citer.. tu yg taktau nak merapu apa kat sini. takde time pun iyer jugak. rindu titer tak? wekk..

semalam check up baby aqil utk 10 bulan pdhal next week baby dah 11 bulan. huhu.. ni kes ada 1 bulan termiss appointment. huhu.. cam biasa datang awal pagi sbb taknak tunggu lama kang abis lambat. berat aqil maintain 9.9kg sama dgn last check up. mmg dia dah byk susut sbb demam plus dgn makin lasaknya. asyik nak memanjat, merangkak ke sana sini. org cakap tgh kuruskan badan sbb nak jalan. hehe..


cam biasa sambil menunggu turn kiter selfie dulu
kat klinik tak reti nak dok diam
dia nak turun nak merangkak.. adeh..



 kat mana la ni kabus berbenar
almaklumla hp hubby tersgt canggih tu gambar kabus ala-ala sejuk gini. haha
ni time kat pejabat mara
alhamdulillah.. dapat settlekan loan mara time belajar dulu
sementara ada duit ni kan
lega satu hutang dah settle.. pheww
 

ni time jenjalan ari ahad taktau nak gi mana sbb kuar dh petang
try gi viva cheras tu, sgtla bosan. tak sampai sejam kat situ
iolls suka pakai skirt kembang-kembang camni
terasa cam princess lak.. frozen.. haha.. let it go..

sabtu lepas kena ot sbb ada event jabatan
event pun byk makan sbb event pasal makanan jugak



menu makanan warisan
sedap-sedap


nasi tumpang
sedap..



abis majlis baru ada can nak bergambar

 
 


menu masak ari ahad
kiter jarang masak kat umah sbb sabtu ahad makan kat umah mak
tapi ahad tu lambat skit kuar tu yg nak masak
ala.. simple-simple je pun

pasu tu kiter rembat kat event semalamnya.. hehe..


1 comment:

Nafira usof said...

pipi bb Aqil tu menten jer gebus~
geram plak.. hehehehe