♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, April 29, 2014

seminggu puye citer.. hehe..

...tak aci lagi update seminggu skali jek.

puyela tak sempat nak berblog. lately ni tersgt la busy. macam-macam nak kena setel cepat. taknak dah tangguh keje kalau boleh nak setel sume. tapi, tu target je kan. ada gak yg tertangguh. bestnya khamis jumaat kiter cuti. tu yg mcm-macam nak kena wat dulu. khamis cuti umum kan. jumaat kena cuti sbb mertua nak gi perlis amik SIL yg dah abis matriks kat situ. rasa cam nak ikut je tapi taktau lagi. byk bajet nak guna tu.




hai la boboiboy
susah nak mengajar kakak-kakaknya kalau dah ada otromen kat tgh-tgh ni
puyela lasak boy ni.. nak sgt kan boboiboy.. nah rasakan!!

dia mmg tak kira penat
tido pun cam org tua.. jap je tidonya
baru je nak baring sat, dia dah bangun

ni pun tgh kira-kira nak beli safety baby gate utk tangga umah atok neneknya
 aaaaiiii... anak dah tiga org baru la terpikir nak beli baby gate
abis camno.. yg dedua girl tu takde la sibuk nak memanjat tangga jek.. huhu


ahad tu semangat nak wat laksa
senang je pun guna sardin tin je
mmg pemalas nak rebus2 ikan ni.. campak-campak je
asal jadik.. okla kan.



ni nak pegi wedding kat mindef
banyak pic ayna je dari kakak echa
sbb kakak echa dah sombong
taknak dah amik gambar



bawak bebudak gi AEON wangsa maju
jenjalan lepak main games je


ni malam tadi bebudak nak pizza
meh mama wat pizza guna roti je.. huhu...
gunakan apa yg ado je



pic ayna lagi
dia mmg pantang kalau mama tgh selfie sensorg mesti dia pun sibuk posing.. haih...
tu baju beli kat vietnam
baru dua kali pakai dah ketat


ha.. ni bantal peluk busyuk yg mmg best
 baby aqil rayyan dah 10 bulan arini
baru baik demam

:)



5 comments:

Rai Ourkizuna said...

cheating!! buat entry seminggu dalam satu entry je..haha..

Nafira usof said...

Amboiiii.. sampai atas meja dipanjat nye.. kamain lasak yer.

waahhh.. buat laksa sendirik??
nampak cam sedap tuh~

comelnye aynaaaa!
dah macam princes dah untie tengokkk.. comel sangat~

Suraya Baharun said...

bolat nye baby aqil..tomei...

lia said...

Aqil nmpk da sama besar dgn akak nyer he3...

Fiza Rahman said...

Amboi si boboy tu, siap panjant atas meja...hehehe...

Sedapnya laksa.