♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, April 18, 2014

Kursus Cherengin Hills Janda Baik

... rindu..

teringat jumaat lepas, time ni kat janda baik tgh berkursus. kejapnya berlalu. ni dah jumaat balik.

biler dapat tau kena kursus kat luar, first thing ingat kat baby aqil je. sian dia. sbb dia menyusu badan lagi. malam mmg menyusu sampai naik lenguh badan ni. tabahkan hati jugak. kena kuat. kalau tak sampai biler tak kuar kursus jauh-jauh.

kursus ni khas untuk staff khidmat pengurusan je. bukan senang dapat kuar sume. dapat kursus sesama. kursus ni pun 3 hari 2 malam je pun. ok kot 2 malam tinggalkan baby.

padahal boleh jeee ken. untung mertua tinggal dekat. leh la tumpangkan anak-anak dgn bapaknya skali kat situ. hikkkkk..


muka hepi jek dapat naik bas
tak ramai pun yg naik bas sbb ada yg pegi naik van
leh dok sorg satu seat.. yeahh


bilik dia kecik je
tv flat skrin
ada astro
boleh laa

ni macam rehatkan diri, leh tido sorg2, leh depakan tangan dan kaki besar-besar
guling-guling kat katil senang-lenang
yela.. kalau ada baby aqil dia asyik nak berkepit jek


view dari bilik
ngadap dewan.. teruk tau urus setia ni 
yg dak laki sume ngadap swimming pool
sajer ler tu nak intai weoll jadik mak dugong nanti


kolam kat situ air masin

petang tu abis kol 6.00 ptg
mak-mak budak teringin beno nak mandi kolam
ni la peluangnya... hoho... bestnya mandi kolam tanpa kena pegang pelampung (anak-anak ler)

memasing tunjuk kehebatan berenang.. kihkih.. 


suka kalau kursus kat hotel part makan je
banyak giler kot makan kat sana
style bufet
tak suka amik banyak-banyak
  amik satu dua lu
kang dah setel baru amik lain
apa dehal bangun banyak kali
tak kisah pun
amik je la kan.. hikkk












banyak sgt makan kat sana balik umah dah tak lalu nak makan

pagi sabtu hubby dtg dgn anak-anak
sukanya dapat jumpa dorg
tak jumpa 2 ari je rasa cam 2 minggu.. hehe

suka gak sesekali jauh dgn hubby
whatsapp dah cam zaman cintan-cintun 
rindu-rindu la konon.. haha





mandi kolam lagi
abis la gelap kulit anak-anak mama ni
time tunggu mama abis kursus, papanya layan dorg mandi lu
biler time coffee break kol 10.30 pagi, gi kolam balik nak uruskan baby aqil

kelas pun kol 11 dah abis.. dah boleh balik la.

suka kursus camni
tak serabut sgt kepala
dekat pun dekat
hubby leh datang
bukan jauh pun dari gombak
40 minit je


4 comments:

MyCherita said...

Salam ukwah..salam perkenalan.. 1st Blogwalking time sampai sini.. salam dari MyCherita

lia said...

Wahhh kolam air masin... Menariknyrr.... Ni kira sesi luruskan urat utk mak2 budak la yer he3

Cho Zila said...

akakpun team building buat kat sini tahun lepas... syiok gakler... tempatpun tak jauh ngatkan...

Fiza Rahman said...

Bestnya kursus kat sini. Iols kursus kat area KL jewr.