♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, April 10, 2014

first time kena tinggalkan baby aqil..

macam-macam perasaan arini. arini sampai sabtu kiter kena attend kursus kat janda baik. lama giler kot tak kursus bermalam kat luar ni.biasa gi kursus dkt2 je. last kursus kat luar time kat kelantan. huhu... 

blur-blur jap. memula dapat tau ada kursus kat luar malas nak amik kisah. nak amik tau. malas nak pikir. semalam baru dapat memo baru la nak pikir itu ini. minggu ni dah gombal tempat kiter dah start catuan air. mmg seksa la rasa. malam tadi pun kemas dulu apa yg patut.

  first time aqil akan tido malam tanpa mama
malam ni takleh breastfeed la sayang..
sedih la pulak..

takpe..
dkt je pun dari gombak..
mungkin hubby akan dtg bawak anak-anak kot..
tgk keadaan..

okla..
nak pegi dulu.
moga segalanya dipermudahkan...

 


4 comments:

lia said...

bertabah yer... & take care...

Rai Ourkizuna said...

siannya dia.. semoga dipermudahkan urusan..

Nafira usof said...

bertabah ye kawan.
memang satu bende yang susah bagi ibu yang beranak kecil untuk pergi kursus kan~ sedih nak tinggalkan anak.. lagi2 yang BF. huhuhu

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

alahai..
jgn sedih2 ye..
dkt tk per..
hubby ada tgk ank2 tu