♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, March 20, 2014

birthday budak jepun 3 tahun dan mamanya 31 tahun

citer 16 mac 2014. genap puteri keduaku Ayna Nafeesa 3 tahun. tgk dia kecik je tapi dah 3 tahun rupanya. sebab apa nampak kecik? sebab kazen-kazen baya dia macam lagi besar dari dia jek.. hehe...

takde nak celebrate beriya sgt macam tahun2 lepas. sbb bajet pun kena la kurangkan sikit. anak dah tiga yer tak.. cukupla celebrate dgn sepupu-sepupu je.

nak order kek pun tak sempat. sudahnya beli kek mana yang ada je. ayna yg pilih kek dia sendiri. sbb birthday girl, ayna kan dah besar, mama kasi ayna pilih sendiri.. huhu..





pandai pulak dia pilih kek
ada ala-ala korean jepun jugak




tiga sepupu sebaya


kami geng!

 hari ni 20 mac birthday kiter jugak tau
dah 31 tahun dah kiter.. huhu...




pasni kalau isi form apa-apa kena tick kat situ.. hikhikkk...





7 comments:

:: idzwa :: said...

happy birthday :)

mama_saly said...

happy birthday buat ayna dan mama nya.... smg pnjng umur...:)

Lily@MamaZaraZareef said...

Happy bday to ayna n mama..muda lagi mama rupenye ye...hihihihi

Zura@Iwan said...

sedapnya kek..
neway happy belated bday ayna dan mamanya..

Sweetmama said...

Happy belated bday buat Ayu dan Ayna..

baru 31thn, muda lg..:)

Anonymous said...

Fine way of describing, and pleasant post to take information about my
presentation subject, which i am going to deliver in institution of higher education.

My web-site Las Vegas Refrigerator Service

Anonymous said...

I am regular visitor, how are you everybody? This piece of writing posted at this web site is really
good.

My website: sell my home fast