♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, March 10, 2014

Anniversary kami ke-7

masih lagi tertunggu-tunggu berita tentang MH370. topik kami laki bini sepanjang 3 ari ni banyak pasal MH370 je. semalam anniversary kami ke-7 tahun. tapi, kami takde mood nak celebrate. just wish je memasing dan luah perasaan hati ke hati. ikutkan mmg ada plan nak ke mana-mana tp cancel. cam tak best je hati senang lenang sedangkan ada hati yang sedang berdukacita.


HAPPY ANNIVERSARY
 
moga kami bahagia selama-lamanya hingga ke akhir hayat
dimurahkan rezeki dan dilimpahkan rahmat

#pray4MH370




5 comments:

Mimie_Zatun said...

Happy Anniversary Mama echa..

Normi Nieza said...

pray for mh370..aamiin

mama_saly said...

happy anniversary mama echa.. semoga kekal bahgia till jannah..:)

PRAY FOR MH730..:(

Nafira usof said...

Happy Anniversary to both of u~
moga kekal sampai ke syurga~

Sweetmama said...

Happy anniversary..♥
Moga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa..amin.

itulah kan sehingga kini pun masih byk spekulasi/org perkatakan ttg MH370 selagi masih belum ditemui, eija pun mengikuti perkembangannya..#pray for MH370.