♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, February 11, 2014

Selasa...

Selamat Hari Selasa..  weeehuuu.. pagi ni bukak blog kiter ada tetamu datang dari california, rio de janeiro, cunha, sao paulo, teluk intan, pulau pinang.. hikhik... ntah apa la yg dicariknya sampai kat blog kiter ni.  tu yg suka letak traffic feed ni. hikhikk.. 

pagi ni nampak cam happy je kan. padahal emosi bercampur baur. padahal sedih, tension, risau.
ingat anak-anak rasa happy. rindu.. rasa cam nak berhenti keje jaga dorg. tp apakan daya. tak cukup nak harapkan hubby sara kami anak beranak. tunggu hubby dapat projek juta-juta boleh la kot.  amin....



mereka penguat hati utk teruskan hidup mencari rezeki
pemberi semangat untuk menjadi insan yang sempurna
mereka penawar di kala suka duka



minggu lepas baby rayyan kena nebulizer
sebab paru-paru banyak sgt kahak
doktor bg antiobiotik dan ubat kahak, batuk dan selesema
alhamdulillah, dah beransur pulih
kahak dah kurg, selesema je ada lagi


3 comments:

lia said...

belas tgk baby kecik amik neb...

Nafira usof said...

alahaiiii.. sayu pulak baca n3 nih. zura pon teringin nak berhenti keje. tapi buat masa nih mmg belom boleh lagi. :)

Cepat sihat yer baby Rayyan~

Zura@Iwan said...

patut la tk de mood ye
inshaAllah rayyan sihat nnti
irfan pun penah kena neb ni masa kecik2...
bdk2 now sng kena kahak ni..environment neg kita skrg mcm2..

cepat sembuh ye bb rayyan..