♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, February 19, 2014

Ibu beranak tiga..



hentam je la taruk tajuk apa
skema la pulak.. huhu..

adik dan kakak
dah pandai main sesama
leh la nak harapkan jugak si kakak tgkkan adik dia ni
kejap-kejap dah masuk bawah meja
kang jerit la kakak dia suh we oll amik..
 
sorg lagi kakak echa tgh khusyuk sgt wat homework taknak bergambo
mereka kian besar dan membesar
sayang anak-anak mama
sanggup wat apa saja demi mu anak-anak
balik keje tgk anak-anak terus je hilang penat ni

ayna dah nak masuk 3 tahun bulan mac ni
adik bulan nak masuk 8 bulan dah
dia dah makin susut sbb aktif sgt dan baru baik demam
mmg terasa sgt dia dah susut sbb dukung pun ringan skit x macam slalu
sakit pinggang ni.. hehe..

time preggy si adik ni rasa pikir camnela kalau anak tiga ni, dgn lasaknya lagi, leh handle ke tak..
benarlah Allah tu Maha Mengetahui, perkara susah sebenarnya boleh jadik senang 
think positive 
si kakak pun tak kisah kalau mamanya byk spend time dgn baby
dia pun tak heran sgt asalkan susu dan layan dia tgk kartun pun dah cukup... hehe..
tp, nak jugak peluk cium dia


time adik dia takde mmg ada can la nak manja-manja kan dia ni.. hehe...

kita tertanya kenapa tidak diberi rezeki melimpah ruah, tanpa disedari tidak ditimpa musibah itu ternyata adalah satu REZEKI..
 
 :)



5 comments:

Mimie_Zatun said...

untung adik ada kakak-kakak tolong jagakan.. hehe

Fiza Rahman said...

Pandai kakak jaga adik.

Zura@Iwan said...

alhamdulillah
sudah mmpunyai zuriat 3org..
syukur..

ayna sm umor ngan irfan la cm tu ye?
irfan bulan 10 cukup 3tahun

Nafira usof said...

Bertuah ade anak dara nih.. boleh tolong mama tengok2 kan adik yer..
anak ayu yang ke2 tuh cam chinese sket muka dia kan~

Queen Teratai said...

ibu beranak 3 tp still menten comey! hehehehe