♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, January 28, 2014

Sepetang Di Colmar Tropicale Bukit Tinggi

lepas ke Japanese Village, we oll terus ke colmar tropicale. nak amik gambar je pun. syok kan sejuk2 kat sini. tp, time tu takde la sejuk sgt pun. kengkadang angin lalu mmg menggigil jugak sejuknya.

we oll pun xnak lama-lama kat sini sbb nak singgah umah mak balik nanti. nak jumpa adik-beradik dan anak-anak sedara. sabtu ahad jela pun leh jumpa dorg. dorg pun rajin balik umah mak. leh kumpul-kumpul satu family. :)



baby aqil yang rileks je sbb sejuk
sebenarnya kan tu stroller baru beli
rasmikan kat sini.. ok.. mmg puas hati

dah dua kali beli stroller yg utk travel dedua hampeh
dedua dah patah..
kali ni beli yg mahal skit tu pun sbb ada diskaun
tak bajet nak beli pun
jenjalan kat jj saja pegi kat tmpt stroller nak survey-servey
skali tgk dia tulis harga RM159 dari RM219
tu jela yg mampu pun.. heheh
mmg sblm tu we oll dah survey kat manjaku
ni brand sweet cherry luna stroller
senang stroller camni sbb utk we oll yg suka jenjalan ni mmg berguna sbb tak byk space kan
xkan nak bawak yg besar gabak pulak mmg makan space
lipat pun cam bentuk payung gitu




layan budak ni bergambar.. hahaha







dah ke sini wajib amik gambar kat sini tau..



16 comments:

Normi Nieza said...

bestnya g bercuti..:)

Normi Nieza said...

bestnya g bercuti..:)

Nafira usof said...

memang Ayu sefali suka berjalan kan! selalu pergi bercuti. syok lah anak2 dapat jalan2 yer. bertuah dorang.. hehehe

lia said...

best... best... bler la dpt jejak kaki ke sini...

Mira Adzlia said...

hamboih...berjalan aje ye..hihi

jaja_NorLiza said...

oooo..kat sini penah sampai...tp lama dulu...tahun 2001...huhuu..kena gi balik nih...

Fiza Rahman said...

Bestnya. Tak pernah gi sini lagi.

~mama yang ayu~ said...

@Nafira usof tula kan. mamanya pun happy jugak. hehe

~mama yang ayu~ said...

@liammmg best klu jenjalan ni lia kan. lupa jap hal opis. :)

~mama yang ayu~ said...

@Mira Adzlia hehehe..... :)

~mama yang ayu~ said...

@Fiza Rahmancubala sekali pegi sini. :)

~mama yang ayu~ said...

@jaja_NorLiza ni pun kali kedua gi sini. tunggu lagi anak keempat pegi sini lagi. haha..

Ena said...

cantik je gambar..

sejuk ek.. hehe.. aritu ada gak rasa nak g sini.. tp mengenangkan anak2 mesti buat muka bosan mcm sebelum ni.. sbb x de yg boleh dorang main sangat kan.. kalau kita syok dah.. hehe

BUNDA said...

Salam dari bunda...
Bestmya jalan2..cantik2 gambarmya..

Anonymous said...

You actually make it seem really easy with your presentation however
I in finding this topic to be actually one thing which
I think I might never understand. It kind of feels too complex and very large for me.
I'm looking ahead for your next publish, I will try to
get the cling of it!

Also visit my page: Las Vegas Refrigerator Repairman

Anonymous said...

Thank you for any other informative website. The place else may I get that type of info written in such an ideal
manner? I've a undertaking that I am simply now operating on, and I have
been on the look out for such information.

my blog post: medical negligence solicitors