♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, January 27, 2014

One Day Trip Bukit Tinggi - Japanese Village lagi..

selamat hari isnin. pening kepala arini. tabah berpose di saat kepeningan kepala.

tak abis lagi citer sebenarnya. tak sempat tepek gambar kat sini. ada korg kisah? kikiki...

masih lagi kat japanese village. mmg rugi kalau tak amik gambar kat sini sbb cantik sgt pemandangan dia. dgn pokok-pokok, kolam penuh dgn ikan, mmg cantik.



kakak echa good mood time tu
nak je dia pose amik gambar. huhu




rumah-rumah jepun
sebenarnya kalau we oll je kat sini takut jugak sbb mcm sunyi je
tp time tu ramai je orang


ha yg ni mmg anak-anak suka
bg ikan tu makin gemok



kat umah tu ada kerusi panjang
baby aqil dah start merengek nak susu
bg botol mmg dia taknak
dia lagi suka direct kalau mamanya ada
time tu seat tu ada yg duduk
takde choice sbb baby dah nangis2 pegila jugak masuk kat dalam tu
selak baju bagi baby susu
tgk awek sblh ni cantik je pakai kimono bagi pose itu ini
adeh.. rupanya dia tgh sibuk bergambar la
tp, kiter tgh bf baby ni... dah la baby tgh syok bf..
terasa macam mengganggu lak dia nak dapat pose cantik sbb ada pompuan tgh menyusu anak
tak pasal2 masuk magazine mana ntah.. hahaha.. ;p



terasa macam nak jugak sibuk2 amik gambar dgn kamera kecik we oll kat situ.. haha
amik gambar burung ke apa ntah
tp, mmg ramai cameraman kat sini sume bawak camere besar gabak 

dari sini nak kuar mmg jauh
lalu kat jalan yg kiri kanan hutan
ktorg kuar dari situ kol 3 lebih kot.

japanese village ni sampai kol 5.30 ptg jek  


perut lapar
kat situ ada pakcik ni jual makanan
memula we oll sampai situ dulu mmg takde saper
we oll je
kakak echa dah sibuk nak beli makanan kat situ
tgk pakcik tu macam org jepun je
serius je mukanya

cakap dgn hubby slow2
halal ke yer? risau je tak halal?

sekali biler makin ramai yg dtg pakcik tu cakap utara la
alahai... napela pikir macam2 lak ni

dah tgh ramai tu puas gak menyelit takut abis makanan2 kat situ
sbb pakcik tu cakap tinggal yg tu je
dapat la tangkap 2 makanan harga pun bg diskaun sbb dah tak banyak pun



mkn panas2 dlm cuaca yg sejuk mmg nikmat
kejap je licin


syok je dia tido sejuk2 ni


ayna ni sejuk pun nak mkn aiskrim lg

 gi kt kete blk nk pegi amik gambar kt colmar tropicale pulak
 

5 comments:

jaja_NorLiza said...

MCM BEST JER...MCM BEST JER...
tak penah pegi lagi...huhu

lieyalatif said...

ooo ayu puase yeak..same laa kite...heheeheh.....azam tahun ni nak puase isnin kamis...in sha Allah....

ish dah lame lieya tak ke sini...last mase si mija umur 7 bulan kot......

Zura@Iwan said...

tinginnya nk pegi sini..
nk berposing gk tmpt2 kt sini cntik..
sejuk sgt tk kt sini mama ayu?

lia said...

da lamaaaa nak p cni tp x dpt lagi... mkn takoyaki, sedap nyer...

Ann Ishak said...

saya pernah sampai dekat sini sekali je, tak sangka masih cantik macam dulu jugak :)