♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, January 8, 2014

hari masam saya.. entry ntah apa-apa..

minggu yang bz di tahun baru. mmg tak sempat nak berblogging. nak bukak website lain cuci mata dan minda pun takleh. banyak sgt kejenya. keje baru pun ada. tak penah buat tetiba pulak kena buat. mmg tensen sgt. semalam ari masam kiter. mmg muka kiter masam je. takleh nak senyum buat-buat senyum pun xleh. xikhlas.. hmm...

ntahla.. azam tahun baru ni nak buat-buat taktau atau buat-buat bodoh.. wat blur-blur je kot. asyik kena wat keje orang lain je. takpun yg bukan keje sebenar kita.

memula tolong photostat je sbb takde orang nak tolong. pastu tolong operate laptop pun sebab takde orang tolong, terus jadi urusetia... 
 
okeh... saya suka sangat.. mmg saya bagus.. mmg saya baik hati.. geram je kan..

tu reason saya masam je minggu ni dan minggu-minggu mendatang..

anak-anak dan family je yg boleh wat kiter tersenyum bergelak ketawa..



6 comments:

Ann Ishak said...

sabar ye dear :)

Queen Teratai said...

actually x elok buat kerja sambil masam2.. rezeki x masuk.. so tetaplah tersenyum walau kita kurg berpuashati krn senyuman itu akan menjemput rezeki utk kita... ;)

~mama yang ayu~ said...

@Ann Ishak yup.. mmg kena bersabar je byk2.. dah 7 tahun camni.. huhu..

~mama yang ayu~ said...

@Queen Teratai betul tu kan.. kalau kiter senyum kang ingat kiter suka happy lak dgr keje tu.. hehe.. semalam je masam. arini manyak senyum.. thanks queen.

Nafira usof said...

itu lah pasal kan~
baik sgt kena tindas.. kalo tegas sgt kata kita garang plak.
serba tak kena.
sabar k~

Kakzakie said...

Keluarga memang tak sama dgn org luar. Sabar ajelah... mungkin ini masa diuji.