♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, January 20, 2014

family day 2014 @ ulu yam - suka-suka hati

salam isnin. lemaunya arini sbb cuti lama 3 ari. nak wat keje pun tak baper ada mood. buat yg senang-senang dan urgent. yg tak urgent letak tepi dulu. hehe. camtu pun boleh.

sambung lagi citer pasal family day family belah kiter kat ulu yam. seronoknya lepak dan santai-santai, makan-makan. 

kali ni takde mood nak mandi. kalau ada baby kecik mmg malas nak membasahkan diri. suka tgk-tgk, amik gambar sana sini, main-main air kat kaki. 


anak sedara, adam


kakak echa
dah baper kali daa dia layan benda ni
naik turun dgn kazen2 dia

mmg syok je layan..

 





baby aqil pun nak mandi tp sejuk sgt la dik
tu ikan paus tu mmg dah ke hulu hilir we oll angkut.. heheh


baby aqil dgn mak uda





dah puas mandi kolam, sambung mandi kat sungai pulak
pastu mandi kat kolam lagi

 kol 2 ptg baru siap kemas nak balik umah memasing
esoknya anak nak skolah kan

apapun, mmg seronok time gini
nanti kiter plan family day camni lagi yer..

:)





 
 
 

13 comments:

petuapakar said...

Best nyer bawak anak2 bercuti.....

Klik sini untuk entri terbaru Pakar

petuapakar said...

Bestnyer bawak anak jalan2 bercuti.....

klik sini untuk ke entri terbaru pakar

lia said...

wahhhh menarik nyer slide tu...

Fiza Rahman said...

Meriahnya. Dah lama ak mandi kat sungai.

mama amir said...

sekali sekala berkumpul ramai2 memang best...^_^

Mira Adzlia said...

hihi..beshnyerr :)

Normi Nieza said...

bestnya..:)

Cho Zila said...

seronoknyer weh.. tak sangka gak kat situpun der tempat main gitu yerk... ingatkan air terjunjer...

Kak Long said...

seronoknya...ruginya x dpt join...lain kali kita join..hei...hei

Sweetmama said...

srnoknya berkumpul sesama family dgn aktiviti mkn2 dan mandi manda ni..

lama betul dh x terjah ulum yam, last pergi masa zaman sekolah..hehe

Anonymous said...

I visited many websites but the audio feature for
audio songs present at this site is genuinely wonderful.



Also visit my blog; Las Vegas Kitchen Appliance Parts

Anonymous said...

This info is priceless. When can I find out more?


Visit my webpage; medical negligence solicitors

Anonymous said...

I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up!
I'll go ahead and bookmark your website to come back later on. Many thanks

Feel free to visit my blog post medical negligence claim