♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, January 29, 2014

entry hari ini.. plan cuti CNY..

stop jap citer pasal bukit tinggi yang tak abis-abis tu. macam percutian mewah gamaknya nak wat sampai tiga empat entry. muahaha.. padahal tu mmg cuti bajet je takde bermalam-malam pun. ala.. gambar banyak...

korg pegi mana cuti lama CNY ni?

kali ni dah plan awal-awal. xde booking last minute cam selalu. dah bayar pun sbb beli voucher kat livingsocial. harapnya berbaloi la. hikkss..

insyallah, kalau menjadik we oll nak ke arah pantai timur. asyik2 belah utara dan selatan je. family hubby pun join jugak. bestkan pegi reramai ni.

hmm... pagi tadi baby aqil jatuh katil. ni kali kedua dia jatuh katil. sbb terlalu excited bergolek. siannya dia. mmg pasni dah takleh tinggal kat katil dah. mmg nak kena letak kat baby cot dia.


10 comments:

LYAfrina said...

pantai ke timur ke mana tu?? teranung kah?? hehe
apa2 pon selamatr bercuti

Fiza Rahman said...

Best nya nak gi bercuti.

Siannya baby aqil. Tido bawah jer lah noks.

Sweetmama said...

selamat bercuti ayu..:)

eija bercuti ke JB dan Batam, Indonesia cuti CNY ni..:))

BUNDA said...

Salam ziarah dari bunda...
Memang cuti CNY ni panjang...ramai yang merancang berjalan2 ...
Selamat bercuti...

Kakzakie said...

Selamat bercuti. Kakak masih kerja lagi. Malam ini balik kg. Tak ada plan tempat lain.

Tengah ligat sebaiknya tak boleh tidur atas katil. Kesian Aqil..

lia said...

selamat bercuti, dear.... hati2 dalam perjalanan...

jaja_NorLiza said...

bercuti lagi! wow...best2!

Mimie_Zatun said...

syoknye bercuti lagi...

Nafira usof said...

bercuti ke mana kali nih???
hehehe

Cho Zila said...

besttu cuti2... kemanalah gamakneyr.
akakpun kalau bercuti bajet camnerpun berderet entri, maalumler gambar banyak..
ala kesian baby aqil tau..