♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, December 4, 2013

musim ujan.. musim banjir.. cuti-cuti dibatalkan!

petang yang mendung. musim hujan yang panjang. asyik hujan je kain kat ampaian pun tak kering. lembap je.  teruknya banjir kan.. what? tak jadi jenjalan? alaaa.... nak la jugak. baru je nak plan nak gi ke arah timur next week. mmg cancel la ke arah sana. dah apply cuti nak bawak anak jenjalan. mungkin jenjalan dekat-dekat jela kot. tp, musim ujan pun tak syok jugak bawak anak-anak jalan kat luar. kena gak carik yg dalam bangunan je. musim ujan ni sejuk-sejuk.. lapar-lapar... makan-makan... kan..kan..kan..

;p


3 comments:

Nafira usof said...

jangan turun ke pantai timur buat sementara waktu.. takut terkandas kat tengah2 jalan. naya jer~

Rai Ourkizuna said...

duk rumah masak masak makan makan tido tido.. hahaha.. terbaikkk...

adianiez AIDA said...

yes. jjcm di dalam bangunan. bila hujan, and kita ada anak-anak kecik memang susah nak berjalan-jalan sesuka hati :-(