♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, December 27, 2013

Celebrate Birthday Echa With Cousin

citer lama last week. huhu... birthday echa 20 disember ari jumaat. tahun ni takde celebrate beriya sgt macam dulu-dulu. sbb dah anak 3 orang kena wat sekali je kot senang la. save bajet la kan. tapi acara tiup-tiup satu kemestian. mesti kena gak tiup lilin. plan mulanya just nak potong kek kat umah MIL @ nenek echa malam sabtu tu. sbb ingatkan takde yang datang umah mak @ wan echa. sekali boleh lak sume kazen-kazen kecik dia datang. kumpul kat situ. mmg cantik arr kalau nak celebrate lebih kurang. jadiknya kol 6 ptg, senyap-senyap gi beli kek kat area situ. kedai kek melayu yg mmg kiter suka sejak dari zaman sekolah lagi. bosan pulak asyik beli kek secret recipi, baker cottage, kali ni back to basic, beli kek coklat moist faveret kiter dari dulu sampai la ni. hehe..


taraa..
kek last minute beli
all time fav kek moist cocholate.. 
yammyamm..


nyanyi..nyanyi..... hehe...
happy birthday to u.. echa!!


alolo.. nampak.. saper yg join tiup lilin skali tu?
adik rayyan pun beriya nyanyi tuk kakak echa tau



my two princess and boboiboy
besar mata si adik tgk api lilin tu
gerammmm...


hehe....
baper kali daa kena nyala api
sbb ada budak sorg tu nak tiup lilin jugak tp asyik xdapat je
kena la papa nyalakan api lagi

baby rayyan tu pak ngah dia puye keje yang wat camtu


 esoknya ada potong kek lagi
mmg baper kali dalam setahun asyik keje tiup lilin dan potong kek je

both family kiter dgn hubby mmg suka acara camni
mmg dari kecik rajin je mak wat birthday party utk anak-anak
jadik, biler dah besar turn ktorg lak wat birthday anak sendiri





No comments: