♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, December 27, 2013

Celebrate birthday Echa lagi dan lagi..

citer lagi pasal birthday echa. amboi.. taknak kalah. lunch arini kan lama. layan blog je la.. takde ke mana sbb tgh injured. nak jalan takleh sgt. smlm mc. nanti kiter citer pasal apa kiter injured tu yeh.

pas celebrate sabtu malam tu, ahad esoknya celebrate kat umah nenek pulak. sbb dah plan awal-awal kena la wat jugak. bagi la nenek nak celebrate birthday cucu sulung dia ni.


kek ni papa beli dgn echa
kat baker cottage
kiter tinggal kat umah masak
wat sambal utk nasi lemak
bkn slalu pun kiter masak kat umah MILkan..
nak masak umah sendiri pun malas.. huhu..
kiter bukan pandai masak sgt
 

beli jugak KFC walaupun ada nasi lemak
 

skema nya ayat kat kek tu
happy birthday aysha yang ke-6.. hahaha
papanya puye ayat
 

echa dgn adik-adik dan kazen dorg, zara
cucu belah MIL ada 4 orang
 

kali ni baby rayyan letak kat walker je
senang mama papa nak wat keje, nak makan
 

encem boy mama
 

rayyan dgn ayna

 

1 comment:

Nafira usof said...

Happy birthday Echa.
Moga jadik Anak yang solehah~

kiut lah anak2 pakai mask tuh.
tomelll sangat~