♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, November 14, 2013

Plan cuti sekolah

salam....

ada yg puasa arini? insyaallah dapat abiskan puasa mengambil berkat puasa 10 muharram. buka puasa pun awal takde terasa lama sgt kan. byk ari kena ganti ni. utk mulakan ganti puasa yg byk kena ganti sbb dalam pantang. adoyai... tobat taknak dah bersalin bulan puasa. ehhh.. tp ni kes accident. nak wat camno. rezeki tuuu... perut ok je cuma kepala pening sbb byk pikir kot.. hehewww..

*tgh plan nk gi jenjalan maner cuti sekolah ni*
*mak budak yg lebih excited nak gi holiday*
*rasa cam nak gi oversea*
*sedar diri bajet takde byk sgt la weiiiiiiii*
*mula berangan kalau aku kaya*
 


4 comments:

Putri said...

salam
budak2 x kesah oversea ke undersea ke..asal g bercuti dengan parents dah cukup untuk deorang.
HAPPY HOLIDAY MAMA AYU

Rai Ourkizuna said...

nikmat cuti sekolah.. jalan agak lengang.. hehehe..

selamat bercuti :D

saya pun belum ganti puasa...

Queen Teratai said...

kan... bila cuti je sekolah mood holiday tu datang la kan... ;)

Zuraidah Butang said...

beshnye cuti sekolah...hehe..tapi waktu ni lah cpt2 percutian ramai giler org kan.. :)