♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, November 27, 2013

bosannya......

salam uolls.. taktau nak tulis apa kat sini. takde citer apa la. bosan giler kan takde apa nak citer. cuti sekolah pun takde lagi bawak anak gi mana-mana. tgh carik tempat nak pegi. suka tau carik hotel last minute ni. kang time tu la dah full baru la terhegeh-hegeh nak kol booking hotel. ;p

kakak echa pulak mengikut mak udanya balik bangi. nak main dgn kazen-kazen dia. rindunya la kat anak dara sorg ni. rindu lak nak marah-marah dia. hehe...




5 comments:

**MrS HaZiRaH** said...

salam perkenalan dear.. =)

Anonymous said...

klu bosan ari minggu tlg mk msk je

Rai Ourkizuna said...

masa cuti sekolah ni rate hotel pun mahal kan..saya takde mood nak ajak anak2 bercuti..hahaha..

Nafira usof said...

zura dah rancangan percutian untuk anak2 sempena cuti sekolah. mmg susah nak carik hotel cuti2 sekolah nih kan~ semua penuh. zura pon gi menyambung cuti pertengahan minggu. amik cuti sehari sebab semua hotel penuh on weekend.

Fiza Rahman said...

Samalah kita. Tak bawak lagi anak2 bercuti. Cuma minggu ni nak balik perak. AMik doyan.