♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, October 11, 2013

Suatu Pagi di Tasik Metropolitan

Kejadian di hari sabtu lepas..

Bawak anak-anak jenjalan kat tasik. biasanya petang gi titiwangsa, kali ni ubah angin bawak anak gi tasik metropolitan. lagi dkt dgn umah. lagipun cuma nak layan anak-anak main kat playground je sambil layan mata tgk air tasik. time datang tu dah hujan sikit-sikit. dah janji puye pasal, dan sampai pun takkan nak balik pulak. standby payung. alhamdulillah.. tak jadik hujan. cuaca redup je. 

Leh lupa pulak nak bawak stroller. kenala dukung baby bulat ni yg tido. kalau tak, leh mama jalan pusing tasik kan... hihikkk... dah tu kena duduk jela. mmg takde can nak try sume bentuk alat senaman kat situ.

Ramai orang pagi tu. ada event kem. belia dan sukan rupanya. 

 

seronok tgk anak-anak main
ayna pun dah pandai main 
dia ikut je kakak dia



pastu lepak kat tepi tasik tgk boat
ada event powerboat kat situ
macam-macam gerai la yang ada



 mama dan kiddo
bkn main posing lagi.. huhu...




kakak Echa

ayna



puteri-puteri kesayangan mama
dah pandai bergaya memasing

:p

* nape ayat cam skema je yek sejak dua menjak ni. mungkin perubahan anak dah tiga kot *

3 comments:

QueeN TerataI said...

anak2 dh besar ayu.. tu yg pandai je posning mcm mama dia.. hehehe

♥ Wina ♥ said...

hari tu ade sekali nak pegi tapi petang panas sangat so cancel heheee

Riedaffya ibrahim said...

wah...bukan main sensorang pose kan..