♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, October 24, 2013

Sedih kalau malam tanpa baby..

Khamis dahhh... asal rasa cepat sgt masa ni yeh. sedar sedar dah nak sabtu ahad. sedar sedar dah nak sampai hujung tahun. cepatnya...

Minggu ni amat busy nak blogwalking pun tak sempat. mmg takdan nak berblogging kat opis. kat umah apa tah lagi. macam-macam nak kena wat. nak kena cepat pulak tu. nak audit lagi, nak wat meeting, kursus jejauh la. nak jalan-jalan sgt sebenarnya kan.. susah hati la camni. nak tinggalkan baby malam-malam. sedih je sebab dia breastfeed kan.. kalau la boleh, rasa nak angkut laki dan anak-anak skali gi. :(


10 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

sedihh...

adianiez AIDA said...

malam tanpa anak-anak di depan mata memang sesuatu yg sgt sedih!!!
dlm kes ayu, breastfeeding, lagi la sayu...

lia said...

x bole tido nnt bler x de baby ;(

Kakzakie said...

Kalau boleh angkut, angkut ajelah baby tu Ayu...

Ratu Hatiku said...

Ala siannya kena g kursus, mmg berathati kan bilank tgglkan anak2.. sabor jelah..

Fiza Rahman said...

Memang sedih nak berjauhan dgn anak.

Mimie_Zatun said...

mmg susah hati tinggal bby yg tengah BF...

Nafira usof said...

memang susah hati betol kalo ade bb pastu kena gi kursus jauh2.
huhuhuhu

Mizz ErMa said...

mesti tidur malam xlena tanpa baby kan..hihi

Queen Teratai said...

angkut jela baby tu ayu... lps tu bawalah sesiapa buat teman bila ayu masuk kursus teman tu blhla jaga baby