♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, October 1, 2013

Rezeki baby rayyan!

Pagi sampai opis je ada something kat meja. wahhh.... tak sangka pulak dapat hadiah. anak ketiga ni pun dapat jugak yer.. ni dari geng kelab rekreasi jabatan. dapat ni pun dah terharu. alhamdulillah.. 


Anak ketiga ni dapat jugak la hadiah walau tak sebanyak anak pertama. tu pun dah kira berharga jugak. 

Check result exam utk naik pangkat pun lulus sume. padahal mmg tak ready sgt pun. buku pun beli sehari sebelum exam. mmg takdela menelaah sgt. belek-belek jela lagipun tengah sarat time tu mmg lagi syok tido dari study. kikiki... dua hari pas abis exam terus terberanak. mmg rezeki baby orang kata kan. syukur alhamdulillah.


10 comments:

Kakzakie said...

Rezeki Rayyan juga ni. Mujur dia tak keluar sebelum exam...

inazamri said...

TAHNIAH dari akak juga!

Normi Nieza said...

rezeki baby..:)

Kakcik said...

Alhamdulillah. Rezeki.

QueeN TerataI said...

rezeki tu kan dtg dlm pelbagai bentuk ayu.. naik pangkat tu pun rezeki baby rayyan juga tu... ;) anyway tahniah ye ayu...

Lily@MamaZaraZareef said...

dah naik kerja ye..congrats ye macam2 rezeki diterima..mmg rezeki baby ni..=)

~AmyLiana86~ said...

wah bestnyer..tahniah =)

Masya said...

tahniah.. ni mmg betul² rezeki anak..

LiYa HaNiF :: said...

rezeki budak debab tue... :)

Riedaffya ibrahim said...

rezeki rayyan..tahniah