♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, October 28, 2013

Layan Anak di Kidzooona Mini

Semalam bosan sgt dok umah. ajak hubby gi jenjalan kt AEON setiawangsa. nak shopping xde duit dah. huhu.. gomen kan dpt gaji awal. jadik mmg seksanya nak tunggu gaji bln dpn. geram tgk baju lawa2. tutupkan mata je. toksah nk beli baju sendiri. ada anak 3 ni kena belajar jimat cermat. dah xleh nak belanja sesedap rasa sesuka hati. uwaaa...
 
sampai je terus ke tingkat atas ke kidzooona mini. harga pun murah dan unlimited time. untuk weekday RM5 je dan weekend RM10. parents pun boleh masuk. leh la kalau nak shopping tu tinggalkan anak-anak main kat sini. kalau dah besar okla tinggal. kalau kecik lagi cam ayna ni mmg tak caya langsung. huhu..

ramai jugak semalam kat sini. anak-anak leh main puas-puas. parents leh layan FB. leh bawak charger phone sbb fius ada di mana-mana.. hihi..

macam-macam games ada kat sini. seronok je tengok.




my lil bambam, aqil
dia pun baik je semalam
alhamdulillah.. aqil kalau bawak jalan mmg tak byk songeh
diam je dia tgk orang, tgk kanan kiri
dia pun suka kalau jenjalan
mmg menurun perangai mamanya ni
huhu

tapi, lelama sgt pun bosan jugak
kenala upah susu kan..
 

ayna nak cucuk duit
leh belanja mama makan KFC


macam-macam tempat ada
leh gi supermarket pastu leh masak kat dapur
tak cukup duit leh gi cucuk kat atm bank
leh gi salun
haha..
 
 dkt 2 jam gak kat situ
puasla anak-anak main..





9 comments:

Normi Nieza said...

seronoknya..:)

Safarina Shaari said...

syoknya dorg main....:)

mamasuri said...

tak pernah lagi g situ...lalujer..leh bwk anak2 sy nnti...

Riedaffya ibrahim said...

mesti seronok diaorgkan....da jumpa tempat best..

Queen Teratai said...

bestla anak2 kan.. kalau queen gi sini ntah rajin ke x ayah nak melayan abg ammar nnt.. hehehe

mama amir said...

bestnya dorang...nak bawak anak jugak la...hehe ^_^

Fiza Rahman said...

Seronok lah anak2 klo main kat tempat mcm ni.

faraherda.razalan said...

Klu anak sy ni, mau tak nak blk ni. Heheheheh....bercinta nak bwk anak ke tmpt mcm ni. Hahahah!

Anonymous said...

hello!,I love your writing so so much! share
we be in contact more about your post on AOL?
I need a specialist in this area to solve my problem. May be that's you!
Looking forward to look you.

Look into my page: Las Vegas Refrigerator Repair