♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, October 4, 2013

Header baru.. sementara je tau!!

nampak x? nampak x? hihi.. ke tak perasan header blog kiter ni. ala.. ni wat sementara je sebab otak tgh tepu. tgh blur. malas nak mengedit comel-comel. nak jugak la ada ahli baru kat gambar header tu. jadi la kan.. hewhew..

 nanti ada masa dan kerajinan nak edit lagi kasi besar skit.

*masih lagi takde mood nak wat keje ni*





10 comments:

Crew Fathi said...

Wooww.. bahagia.. ^_^

QueeN TerataI said...

nampak2! hehehehe

aTieYusof Family said...

Tu pun dah cukup cantik...nampak kebahagiaan dlm pic tu...:)

inazamri said...

nampak...ok2 kita tggu ada mood utk header baru nnt.kena la cukup korum kan.

izan mama mia said...

comel je gambar anak beranak

Sweetmama said...

yela ahli dh bertambah, wajib la ada family pic yg lenglap dkt header tu kan...

LYAfrina said...

happy family ;-)

lya punye header dh 2 thn kot..xtuko2 lagi

Nafira usof said...

Happy Famili.. sweet sangat~

lieyalatif said...

pada lieya tu pun dah cantik..sweet jek...yg penting bersama family tesayang...

Riedaffya ibrahim said...

amik mood dlu ye..maklum le br masuk opis..