♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, October 1, 2013

Hari kedua keje.. ting tong ting tong..

Salam Oktober!! walla.. cepatnya dah oktober ni. sedar tak sedar dah sampai nak ke hujung tahun dah kan. kejap betul. 

Hari kedua bekerja. kepala still ting tong lagi. blur-blur lagi. mmg lambat nak cas bateri padahal keje puyela banyak. alahai... suara pun kuar x kuar je dah. batuk selesema lagi. rasa nak demam pun ada.

Baby rayyan pulak?

Alhamdulillah, day first tinggalkan dia tgk ok je. balik semalam tengok elok je dia tido. susu pun minum jugak la 3 botol padahal time mamanya cuti nak abiskan sebotol 1 oz pun susah. huhu... mungkin sbb MIL yang jaga takdela risau sgt kan berbanding kalau antar umah pengasuh atau nurseri. lagi risau.

Baru je keje dah tgk calender date nak cuti. biasala dah cuti bosan lak nak keje. dah keje terhegeh-hegeh nak cuti. hehehe.....








4 comments:

Normi Nieza said...

selamat bkerja kembali..:)

Rai Ourkizuna said...

alhamdulillah.. kalau darah daging yg jaga takde la risau sgt kan..

Nafira usof said...

bertuah anak2 ayu sebab nenek sendirik yang jaga..:)

QueeN TerataI said...

hehehe biasala tu ayu.. manusiakan x pnhnya puas.. kihkihkih..

baguslah baby rayyan MIL yg jaga.. xdelah asik risau baby kat nursery or kat pengasuh sana kan...