♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, October 3, 2013

Check up 3 bulan budak bulat

Semalam appointment baby rayyan 3 bulan. pegi klinik dulu sebelum gi kursus. suka gi appointment ni sbb leh masuk opis lambat. ada reason kan, so peluang nak masuk lambat tapi.. tapi tetap bangun awal sbb nak no giliran awal. kang datang klinik lambat, mmg lama la kena tunggu. sampai klinik kol 7.45 pagi kol 9.30 pagi dah setel. kira awal la tu sbb sistem kali ni dah cepat. tak macam dulu. letih nak menunggu.

3 bulan ni cam biasa check berat dan ukur lilit kepala, jumpa misi pastu kena inject... aiyooo... paling sedih tgk anak-anak kena cucuk ni. baby rayyan ok je bab inject ni takdela nangis pun. mama yg nangis ni..

alhamdulillah.. berat rayyan naik lagi sekilo lebih. berat dia 7.8 kg. hohoho... padanla lenguh benar nak dukung dia lelama. hehe...







10 comments:

Kakcik said...

Waaaa... boolatnya diyaaaa... :)

Masya said...

mmg bulattt betul ni...

LiYa HaNiF :: said...

hamboiiii beratnya badan die.... 7.8kg tu..

Kakzakie said...

Aduhai... melayut pipi geramnya kakak tengok Rayyan ni Ayu. Header tak nak tukar tambah baby montel ini ke?

QueeN TerataI said...

uiks... bulat.. berat kalah Amir tau.. baby amir 7 bulan ni baru 7.2kg jer.. hehehe

Sweetmama said...

mmg nampk boolat, yg penting sihat..:)

LYAfrina said...

bbamm bammnyer ipi baby rayyan..geram tgk

Anonymous said...

This piece of writing will help the internet viewers for setting up new website or even a blog from start to end.


Here is my web-site; Las Vegas Washer Service

Anonymous said...

It's remarkable for me to have a website, which is valuable designed
for my experience. thanks admin

My web site ... medical negligence solicitors

Anonymous said...

Hi! This post couldn't be written any better!

Reading through this post reminds me of my previous room mate!
He always kept chatting about this. I will forward this article to him.

Pretty sure he will have a good read. Thank you
for sharing!

Look at my web-site seo solutions