♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, October 8, 2013

Accident!

Berderau.. sentap... berdegup kencang jantung ni..

Citernya camni..

Pagi tadi gi keje cam biasa akan lalu DUKE sbb nak ke jalan Duta. mmg pagi standard la kan. JEM..JEM.. alkisahnya, ada kete dari lane laju nak masuk lane tengah yg kami tgh lalu. kete tu bagi signal jadiknya hubby pun slowkan kete nak bagi kete tu masuk. biler kete tu dah separuh masuk tetiba ada moto pecut dan terus langgar kete tu and jatuh betul2 dpn kete ktorg. mujur hubby dah tekan brek siap-siap. kalau tak, mmg langgar dah motor tu. 

rasa nak nangis tau sbb takut sangat jadik apa-apa kat mat motor tu.

driver yg bawak kete alza hitam pun keluar lambat-lambat je sbb cuak la kan. pompuan yg drive.

hubby mmg terus kuar time mat motor tu jatuh. kuar tgk kete dulu ke atau tgk mat motor tu? hehhhe..



alhamdulilah, mat tu takde apa. luka sikit je. kete pun tercedera skit je. calar jela.

takde pe pun.. mat motor tu tau salah dia kot tu yg dia pun tak kisah pun.

berdesup je pecut motor. mmg hati kering betul.

walaupun takde apa, still rasa fobia bila ada motor dekat-dekat ni. nak cilok sana sini. mmg seram je tengok.


5 comments:

wahida said...

ish...nauzubillah...jauhkanlah kita semua dari kejadian yg mcm ni...amin...

QueeN TerataI said...

seb baik xde ape kan.. tula.. motor ni pun kdg2 bkn nak tgk kereta nk masuk ke nk keluar ke.. dia main redah jer

Nafira usof said...

Alhamdulillah.. nasib x de yang cedera teruk.
moga kita lebih berhati2 lepas nih kan~

Rai Ourkizuna said...

seriau.. kadang2 orang ni bawak kenderaan mcm tak takut mati.. haishh..

Safarina Shaari said...

ish..nasib baik x kne lnggar...moga selamat semuanya....




jom tgk blog saya....:)

http://thestoryofayna.blogspot.com/