♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, September 30, 2013

Hari Pertama Keje Setelah Cuti Panjanggggg

Arini first day keje setelah cuti panjang 3 bulan. Malam tadi puyela susah nak tido. tetiba lak sakit kepala sbb batuk selesema. dok pujuk mata ni tido sbb esok nak bangun awal. baby rayyan ni dah masuk 3 bulan ni dah betul time tido dia. sebelum ni malam pun takdela berjaga sangat. bangun kejap2 je bagi susu sambung tido lagi. Ni dah 3 bulan, bangun pun mata still tutup lagi mulut je nganga carik susu.. hehe..

Dah lama xbangun awal kol 5.30 pagi. dah biasa bangun kol 6.30 pagi pas subuh settlekan kakak echa sekolah. tengahari tunggang langgang kat dapur masak pastu kol 2 ptg tido. sekarang dah takleh tido siang dah. kena keje pulak. huhu..
 
Arini kira sesi refresh balik mental. takde wat keje lagi cuma dengar je dulu keje yang member tanggung keje tak sempat setelkan je. Rasanya minggu ni taknak wat keje lagi aci tak? hehe...
 
Pagi tadi sedihnya nak antar baby. Walaupun MIL yang jaga tapi sedih la jugak sbb first time dia jauh dari mama dia lama-lama. cepatlah jam 5.30 ptg. dah tak sabar dah nak pegang baby ni...



 ni gambar pagi tadi pas bulat mama ni bangun
puyela happy dia 
ingat mama papa nak bawak dia jenjalan
dia suka kalau bawak jenjalan luar ni
puyela besar mata tu nak tgk kiri kanan

dia happy je sengih-sengih
mama lak yang sedih...


Published with Blogger-droid v2.0.9

4 comments:

~ Mummy Gee ~ said...

oo MIL yang jaga ke? Tak jadi hantar rumah jiran ke?

nita said...

dah pandai bergambar dah dia..

~aYu~ said...

@~ Mummy Gee ~ antar kat mak jugak. huhu...

~aYu~ said...

@nita tula dia.. tu yg wat geram asyik rindu je ni..