♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, August 19, 2013

Raya Hari Kedua Beraya Sebelum Balik KL

Memang cepat rasa hari raya tahun ni. Tup-tup dah raya ke 12. Time kat kampung rasa kejap sangat dah nak balik KL. Mmg biasanya kalau raya dgn family hubby di kampung, raya ketiga balik gombak turn beraya dgn familyku pulak. 

Kalau sebelum ni mertua balik KL di raya ketiga, tahun ni mertua pun balik awal di raya kedua sbb adik ipar kena balik matriks awal.

Tertinggal gambar-gambar di pagi raya
tempat faveret anak-anak kalau balik kampung 
kat jambatan kecil ni sambil main baling batu






mama dan dua puteri mama echa dan ayna

ni pulak gambar raya kedua
tema warna merah

nak gi beraya kat umah pakcik





mama dan papa

lepas je beraya singgah kampung dulu nak amik beg dan barang-barang yang byk macamla duduk situ seminggu. mmg tak reti nak bawak baju sikit-sikit risau kang tak cukup pulak. kalau biasa packing barang utk berempat ni dah berlima mmg dah jadi berganda-ganda beg ktorg.

9 comments:

QueeN TerataI said...

amboi2.. berdondon-dondon pakaiannya.. kalo gini sorg beli warna kuning semua pun kena beli warna kuning ye ayu... hehehe

mama ila said...

selamat hari raya..comel baju raya peplum...sedondon giteww =)

Kakzakie said...

Cantiknya anak dara Ayu berpeplum matching pulak baju dgn mama dia.

Si kecik comel tunggu tahun depan ye posing sakan dgn kakak-kakak:)

Asyifa Mustaffa said...

sedondon gayanya nie...comey2...:)

Cho Zila said...

cantiknyer berpeplum... sedondon laktu.. memang cepat beno masa berlalukan..

Sweetmama said...

lawanye sedondon ibu dan anak berpeplum :)

baju raya ke-2, merah bunga kecik2 tu sama mcm baju eija hr raya pertama tp eija nye kaler oren..hehe..

Mooniqueen said...

Cantiknya baju sedondon... tahun depan nak bt gini jugak la... hehehe

Nafira usof said...

cantek lah peplum tuh~
beli siap ke tempah tu?

nita said...

wah..cantik baju raya, sedondon..

comel je ibu dan anak2 (^_^)