♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, August 16, 2013

Kami Berlima di Aidilfitri 2013

Assalamualaikum.

Adoyai lama tak update apa-apa kat sini. Padahal dok umah je pun tapi malasnya nak kasi on laptop ni. Lagi suka tido kalau baby tido. qada kan malam yg tak tido sgt sbb nyusu kan baby.

Dah raya ke 10. camne raya uolls? macam-macam kisah dan ragam kan. tak sempat lagi nak ziarah umah uolls nak beraya. 

Raya tahun ni bersemangat dengan kehadiran muhammad aqil rayyan. beli jugak baju baru utk dia walaupun utk gambar kejap di pagi raya. teruja ada anak laki mestila nak dia pun kelihatan encem di pagi raya dan hari-hari raya. heheh..

Tahun ni turn beraya di kampung hubby. seronoknya sbb sume kaum kerabat ada. mmg kecoh bila sume berkumpul.

Sehari sebelum raya baru gerak ke kampung. petang rabu bertolak sampai kampung 2 jam. tak jem pun. 

Gambar banyak tapi sbb guna laptop yg bengong dan sengal ni kenala menaip secepat mungkin sbb tgh syok menaip terus off. laptop lama... kesiannn..


kami di pagi raya
bertemakan pink dan gold
sebenarnya nak full pink tp disebabkan hubby berkulit terlalu cerah tu yg pilih gold utk dia.. hehek
utk baby pakaikan kemeja je.. abis bergambar kasi tukar sbb panas



gambar raya bersama family belah hubby
tahun ni mertua dapat dua cucu baru
baby zara dan baby aqil


keluarga besar kami
dua tahun sekali baru dapat amik gambar ramai-ramai camni
mmg kecoh dan happy giler

okla
di sini kiter nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri
ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa dan tersalah faham
mohon diampunkan yek

nanti kiter kasi upload lagi gambar raya yek










5 comments:

Asyifa Mustaffa said...

Selamat hari raya aidilfitri...:-)

Riedaffya ibrahim said...

besar jugak family belah hubby ayu ye...meriahnye

Normi Nieza said...

selamat hari raya..:)

QueeN TerataI said...

wah.. besar gak family zie yer

Sweetmama said...

srnok bila semua ada berkumpul di hari raya..

cantik semua sedondon gold pink..

slmt hari raya buat ayu sekeluarga..