♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, August 21, 2013

Bila dia tido...


Gaya sang putera beradu...
Dia mmg senang lena kat dada kita. Macam kakak echa jugak.
Tido camni baru lama dia tido.
Geram pulak nak kacau gomol dia bagi terjaga..
Dah bangun nak tepuk pulak suh tido.. Apa la mama ni..
Hmm... Tgh carik pengasuh nak jaga dia ni...
Sian nenek dia x sihat sgt nak jaga baby..kalau kakak2 dia dah besar senang dah nak jaga.
Sian dia...


Published with Blogger-droid v2.0.9

10 comments:

Asyifa Mustaffa said...

senangnya dia tdo...:)

Ratu Hatiku said...

Alololo...comelnya!! Geram tgk :D

Fiza Rahman said...

Budak tembam pipi bolat. Geram tengok. Dapat gomol sedap ni ayu ☺☺

QueeN TerataI said...

aduii bambamnya dia.. baby mmg elok tido mcm ni.. lena je tdo..

Rozailin-Rahman said...

assalamualaikum mama ecah, saya mama ADAMAYA, saya baru view blog mama Ecah, nak tanya pasal Tadika Khalifah Ilmu yang handle Little Caliphs tempat Ecah belajar skang ni, boleh kita contact mama Ecah tak? ni email kita rozailinabdulrahman@gmail.com. kalau dapat whatsapp pun best. tq Mama Ecah.

Rozailin-Rahman said...

Assalam Mama Ecah, saya Mama ADAMAYA, nak tanya pasal tadika Little Caliphs yang Ecah skool skang ni. mohon untuk berkomunikasi dengan Mama Ecah melalui email/whatsapp/call. Email saya rozailinabdulrahman@gmail.com. Whatsapp 0193334454. Tq Mama Ecah.

Mama Janet said...

nenek mek tepuk montot dia kang baru tau

Nafira usof said...

ololololo.. geramnyeeee..
rasa nak gomoi2 jer..
gebu betol pipinye tuh~

lieyalatif said...

olololo momey2nyerrrr...rase nak bobot2 jek bontot tu heheeheh....

Riedaffya ibrahim said...

aqil still ingat duk dalam perot kut yu...tu yg selesa tdo camtu..