♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, July 5, 2013

Citer orang pantang

Tak beshnya xde laptop saat berpantang ni. Mmg bosan sgt. Xsyok nak berblogging guna hp ni. Laptop kat klinik la pulak.

Nak citer pengalaman bersalin pun cam kecik benar nak menaip kat sini. Huhu.. Arini baby dah seminggu dan mama baby dah seminggu berpantang. Syoknya cuti... Tp bosanla sbb kna dok umah je.

Patutnya arini last keje sbb plan amik cuti 10 ari b4 duedate. Tp, Allah yg menentukan segalanya. Baby nk kuar awal 3 minggu. Tak sempat nk tunggu julai.

Dah setel urut dgn makcik urut. Tiga kali berpantang sume tkg urut lenlain.

Nant nak citer pengalaman melahirkan anak ketiga ni... Tak sempat nak update check up 37weeks baby xsabar nak kuar time 37weeks.

Published with Blogger-droid v2.0.9

11 comments:

- AZIE - said...

baby sy keluar time 37w 6d hehehehe alhamdulillah sihat membesar skrg

Mooniqueen said...

Senasib rupanye kite ye

Sura Mohd said...

tahniah dah selamat melahirkan baby..akak dulu pun anak ke3 dan ke 4 lahir awal..masuk 37 jer dah nak kluar...:)

Kakzakie said...

Dah sabar nak jumpa kakak-kakak dia Ayu. Alhamdulillah yg penting selamat dan sihat. Cepat 3 minggu ye Ayu. Mesti Ayu aktif sangat tu yg dia pun aktif dan cepat je keluar.

Tahniah dari kakak Ayu dan selamat berpantang:)

~MommyAida~ said...

dah deliver ke ayu..tula..cepatnya baby nak kuar.apepun tahniah ye..selamat berpantang!!

Fiza Rahman said...

Selamat berpantang dan menyusukan baby yer ayu. Awal juga tu 3 minggu. Baby dah tak sabar lah tu ☺☺

lia said...

slmt berpantang ;)

Nafira usof said...

x sabar nak baca citer bersalin kali nih..hehehe

selamat berpantang k~

Sweetmama said...

owh seminggu dah ye.., xpe lah baby kuar awal yg penting baby dan ibu sihat.

Tahniah ye ayu n selamat berpantang

QueeN TerataI said...

Alhamdulillah seminggu sudah hope baby & mam sihat yer... skrg ni mmg semua kes nk kuar cepat jer.. baby queen aritu pun 37 weeks juga.. ;)

Rose Azadir said...

Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.