♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, June 28, 2013

Monsters University... Roarrrrrrr....

Citer weekend lepas baru la nak tepek sini. sbb jerebu yg teruk kt kawasan umah, terus ajak hubby gi jenjalan kat shopping mall. tgk wayang. sesak sgt dada sbb bau asap kuat. sampai je kat wangsa walk cepat2 turun kete masuk dalam.. waaaaaaaaa.... nyamannya udara kat dalam tu.. terasa syok sgt hidung ni bernafas..  terus gi tingkat atas nak beli tiket dulu. sekali tiket kol 1.15 untuk movie standard dah abis. next movie kol 3 ptg. cam lama lak nak tunggu. terpaksa la beli movie 3D kol 1.45 ptg puye. tak penah tgk movie 3D kat wayang. tp, ada yg ckp pening kepala tgk 3D ni. nanti tgk dulu camne.

ada 1 jam lagi sblm movie start. gi makan kat A&W dulu.



mood anak-anak sgt baik aritu
peluk-peluk, pegang tangan, kalau camni slalu kan bagus

mood nak berposing pun teramatla baik
mama papanya lak jenuh nak layan
jalan skit, stop, posing, suh amik gambar.. haih..


ayna bambam mama..



alololo.. penuh kasih sayang betul.. 



kami yg pertama masuk dulu
amik yg double seat puye harga RM50
kena arr mama papa mengecikkan bontot 

untuk 3D ni dapat free spek mata


adoiiiiii.. mmg pening tgk 3D ni.. nampak blur je kalau ada scene yg 3D tu
so, mmg tak fokus sgt

okla citer ni
budak-budak seronok la tgk
tp sbb 3D tu wat mata ni pedih skit.. hehe..


dah abis movie pun nak suh amik gambar lagi..

hai la anak..

 

4 comments:

Mira Adzlia said...

hamboih...sakan bgambar dak2 tu..hihi..

Fiza Rahman said...

Sweet. Kakal polok adik, adik polok kakak.

Jumria Alimuddin said...

Wah...best la bdk2 dpt tgk monster ink...Sya uda lma x g tgk wayang..mo bwa ank tkt dia meragam plak..

http://jumnutriblog.blogspot.com

mummy2k said...

sebelum perut meletup saya pn selalu bwk anak2 tgok wayang...dah kuar baby ni daddy diorang je la yg bawak...huhuhuh