♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, June 19, 2013

Layan Anak-Anak @MegaKidz Midvalley

Dah sarat-sarat ni mmg nak berjalan sgt xlarat. nak layan ayna yg kdg2 wat perangai mmg leh wat pening kepala je. tp sbb mmg mama dan papanya kaki jalan. nak dok umah lelama time weekend mmg takleh la. dah lama tak jenjalan kat shopping mall dgn anak-anak. nak gi jenjalan shopping takde duit dah.. nak window shopping kang jadik lain. jalan-jalan bawak anak-anak main kat tmpt ada games jela. mmg kuar nak bawak dorg main games je pun. bg can dorg berlari-lari sesuka hati.. leh mama dok rehat-rehat layan FB. ..

bawak kids gi midvalley. lamanya tak ke sana. sampai sana makan KFC dulu sbb memasing kelaparan. geram je tgk kasut, beg, baju kat situ. ikutkan hati nak je ckp dgn hubby, leh tak nak beli satu kasut dan satu beg utk raya?? hewhew..

pastu terus naik tingkat atas yg ada MegaKidz Funland & Edutainment tu. 

slalu lalu je kat dpn ni. takdela nak masuk. mmg tak survey pun tiket masuk dan games dalam tu. kalau la tau tiket harga RM38 utk sorg budak mmg xdenya ke sana. sbb dah cakap awal-awal dgn kakak Echa, kenala masuk gak.

utk baya echa yg 6 tahun mmg seronok la sbb byk games guna fizikal yg kena panjat-panjat. tp utk baya ayna 2 tahun mmg tak byk games. gelongsor kecik pun xbyk. mmg rugi la utk ayna. nak main dalam tu yg ada token kena beli la token, nak main kaler2 kena bayar lagi. sbb anak-anak dah bosan taktau main apa, dok dalam tu 1 jam je. mmg rugi kan!!
 


ayna yg dah taktau nak main apa dalam tu 
main kejar2 dgn kakak dia jela


kakak echa yg asyik posing ntah apa-apa ntah..
mmg menurun sikap mamanya tul la ni..
hihi


nak jugak tu...
mama pun nak gak ada gambar
rasa comel di saat-saat ini..

 huhu..


2 comments:

lia said...

mmg masa peknen, masa tu la paling comey he3

Kesuma Angsana said...

seronoklah budak2 ni yer