♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, June 12, 2013

Kemaruk shopping online.. barang baby dan mak baby

adoyai....penyakit demam shopping online makin menjadi-jadi. lagi lak tgh sarat ni mmg syok lagi shopping online je. teruk benar alahan kali ni sbb asyik nak online shopping je.. haha.. leh gitu?

dah beli tu tak sabar tunggu pos laju datang.. hehe..

mmg berhantu online shopping ni. kiter beli barang utk baby.. ada gak utk mama baby.. utk kakak-kakak pun ada. malas nak jenjalan shopping kat luar. sume di hujung jari. kalau sebelum ni gila shopping tudung kat jelitasara dan dress kat poplook, kali ni utk baby dan mama pas bersalin nanti. makin menggila-gila lak menyoping online.

 

 


saje gatal nak try bedung moden ni
ni beli kat guguonline
beli dua
saja menggatal nak try bedung moden ni
dah anak ketiga ni mmg agak jakun skit.. hihi


ni barut baby bertali
suka dgn corak kain cotton colourful camni
yg lama ada lagi tp warna putih

kalau pakai yg jenis pelekat pulak mmg asyik naik ke dada je
harganya RM23.00 utk 5 helai

ada gak beli kat uptown RM10.00 3 helai


tungku baby beli kat http://littledje.com
teruja tgk tungku baby yg comel-comel dgn corak-corak camni


beli satu harga RM12.00
dalam dia ada habatussauda, lada hitam, jintan dan lain-lain

 

pastu beli baju utk mama lak
ni mmg tahap malas giler nak kuar

beli gak baju utk nursing
breastfeed baby
ikutkan tak payah pun xpe
saja kan menggatal..


 yg ni harganya RM35.10

pastu kemaruk beli baju nursing lak
apa la nak jadi ni ayu
kemaruk bebenor online shopping ni
ni beli kat AUTUMN je




sudah cukup-cukup sudah
ni jela kot baju khas utk breastfeed
yg lain pakai yg dah ada je
takpun main selak je baju pastu cover la nursing cover tu


rasanya dalam pantang ni makin hebat kot online shopping ni
huhuhu..

* ni nak share je tau kot-kot uolls pun mmg kaki online shopping. bukan sesaje nak tayang apa yg kiter beli..




11 comments:

Normi Nieza said...

wah.banyaknya shopping online..:)

Mrs Lurve said...

yesss sama mcm sy hehehehe..masa preggy dulu memg kerap shopping on9. boleh kata tiap minggu ada je pos laju antar brg kat umah

Lily@MamaZaraZareef said...

beshnye shopping brg2 mama n baby..=)

εïзmummyHazaεïз said...

Shopping on9 best.. heaven. Hehehe janji husband xperasan ;)

Nafira usof said...

shopping kan terapi minda pompuan.. hahahahaha.. bila dpt beli pape rasa tenang dan happy jer kan~

pssttt.. terapi poket utk suami.. hehehehe

QueeN TerataI said...

hehehe mmg mabuk shopping oline ni ayu.. hehehehe

azizah :) said...

eee bestnya! nak shooping online la.. tunggu balik semenanjung nanti..hee

Cho Zila said...

akak ni belum berani lg terjebak shopping onlineni.. klu dah terjebak hancusler duit akakni gamaknyer.. tekanjer...

mamamyja said...

besh kan... ija pon selalu shopping online barang baby

Kesuma Angsana said...

hehehe..

Riedaffya ibrahim said...

xpe..lepaskan hajat ayu...nnti dan berpantang xleh nak beli lg..