♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, May 14, 2013

teman pengganti

Sedihnya member baik kat opis nak tinggalkan kiter... Dua org serentak lak tu. Dorg mintak tukar ke Putrajaya. Yg kiter ni mmg dari Putrajaya dulu stay la sini selagi boleh bertahan lagi jabatan kat KL ni. taktau la camne sekali kena pindah Putrajaya ke cyberjaya lak kan.. time masuk jabatan sekarang ni dgn dorg ni la. tiap pertemuan mesti ada perpisahan.. sob..sob.. sob...



will be miss uolls
moga korg berjaya di tempat baru 
dah kurg kawan nak borak hoo haaa hoo haa..





7 comments:

Cho Zila said...

nanti akak nyanyikan lagu bertemu dan berpisah adat manusia biasa.. eh2 betoiker laguni...
semoga persahabatan terus kekal abadi...

Fiza Rahman said...

Memang sedihlah klo berpisah.

Office ayu kat cyberjaya ker? Kat belah mana? Office kita pon kat cyberjaya juga. Mana tau bley dating ker ☺☺

Zura@Iwan said...

pertemuan dan perpisahan adalah adat manusia biasa...

sob3x..

~aYu~ said...

@Cho Zila sedih lagu tu kak..

~aYu~ said...

@Fiza Rahman kat kl. cyberjaya tu kot2 jadik pindah sana je. dulu kena pindah cyberjaya tu yg tukar KL.

~aYu~ said...

@Zura@Iwan betul..betul.. sedih je.

shuea suhaida said...

Sedih kan. Yela dh lm bkwn.. 5 thn kOt.. mcm2 diharungi & dikOngsi bersama.. sayu ati.. hrp hubungan ini x bhenti setakat disini sj.. Keep in tOuch my sis. t dh bersalin bgtau yer.. will mis uOls HR.. 4 ever in my heart.. InshaaAllah.. Salam peluk cium kat semua... waaa sedihnya.. windu & teringat saat bersama kalian semua...