♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, May 3, 2013

jom mengundi

Ada yg cuti ke arini? kat opis ni ada gak yg half day mau balik kampung. nak raya kan.. mestila nak kena balik awal gak. hihi. ramai tak sabar-sabar nak gi ngundi yer. klu takde apa hal insyaallah ni kali kedua mengundi. first time tahun 2008. time tu baru pas bersalin echa. tp, dah abis pantang ler. still cuti lagi. semangat berkobar-kobar gi dewan nak undi. ingat nak pakai la kain batik konon2 dapat la laluan khas.  tp, xjadik. beratur gak la. kejap je pun beratur walaupun barisan panjang. 

Tahun ni insyallah nak gi undi lagi. still tempat yg sama. cuma lain tempat dgn hubby. lagi 5 tahun nak tukar tempat sama dgn hubby la. leh gi skali. tahun ni takpe sbb tgh memboyot sure dapat laluan khas ye tak.. hihi.

notakaki : tgh pk nak pakai baju apa ahad ni.. 


5 comments:

Nafira usof said...

hahahaha.. kemain lagi.. siap pk nak pakai baju ape.. hahahaha
nak tempah baju x sempat dah~ pakai jer lah mana ade.. janji cun~

lia said...

haah kan... x pk g nak pakai baju apa he3

Ratu Hatiku said...

Hihihi...mcm nak pegi mana jerk mengundi tu ya...
Selamat mengundi.. :D

Fiza Rahman said...

Pakai baju yg kalerful lah ayu...hehehe...


Selamat mengundi.

LiYa HaNiF :: said...

selamat mengundi yer.. :)